Få klarhed og oplev nærvær og ro

Helsekilden

Få klarhed og oplev nærvær og ro

Helsekilden

Få klarhed og oplev nærvær og ro

Helsekilden

Alt er en nænsom massage af ansigt, hals og nakke. Bindevæv og muskler (ca. 110) bliver dybdemasseret. Ved at stimulere blodcirkulation, afspænde muskler og bindevæv, udglattes rynker og ansigtets symmetri  genoprettes.

Alt er en oplevelse – her er nydelse i centrum. Du slipper hverdagen for en stund for blot at være og nyde og efter endt behandling opleves energi og velvære. 

Ansigtet er vores spejl til verden. I ansigtet ligger vores historie og efter svære perioder med stress, sorg, bekymringer kan det aflæses i ansigtet. Ansigtet er afgørende i vores kommunikation og i vores relation med andre mennesker. Som i zoneterapi hvor fødderne afspejler hele kroppen, således afspejler ansigtet ifølge kineserne også hele kroppen. Når vi masserer ansigtet har det derfor en afsmittende effekt på hele vores krop. 

Alt handler om skønhed, men en skønhed der kommer indefra. Når ansigtet er afspændt ”lever” det, og vi signaler energi og vitalitet. Det har en positiv effekt på ikke bare os selv, men i høj grad også vores omgivelser.

Alt er også godt ved: ansigtslammelser, trigeminus neuralgi, kæbespændinger, dårlig bidfunktion, nakkesmerter, hovedpine/migræne, svimmelhed, tinnitus og balanceproblemer. 

ALT – behandlingsforløb:  

6 behandlinger: 

· 2 bindevævsmassager 

· 4 massager hvor samtlige muskler (ca. 110) masseres

Det er også muligt at få ALT én gang (eller flere), hvor der arbejdes med et udvalgt område. (Hvis du f.eks. har rynker/poser under øjnene).