26 37 55 56 info@helsekilden.dk

HELSEKILDEN

FÅ KLARHED OG OPLEV NÆRVÆR OG RO

HELSEKILDEN

FÅ KLARHED OG OPLEV NÆRVÆR OG RO

HELSEKILDEN

FÅ KLARHED OG OPLEV NÆRVÆR OG RO

HELSEKILDEN

FÅ KLARHED OG OPLEV NÆRVÆR OG RO

Kranio sakral-terapi for børn

Helse Kilden i Roskilde og København tilbyder ikke kun kranio sakral terapi for voksne men også for børn. Jeg har bl.a. også mange kunder fra Køge, Greve og omegn.

SAGT AF BØRN
Pige på 9 år som holdt op med at tisse i sengen:

“Det er ligesom, jeg er kommet ud af et bur, og nu er jeg helt fri igen…”. Til samme pige på 9 år fortæller jeg en historie, om et egern der henter nødder rundt omkring i hovedet og kroppen, og hun siger: “Jeg tror, at den ligger nødderne op i hovedet, og så bliver de til visdomsnødder…”

Dreng på 11 år – diagnosticeret DAMP: “Jeg har det meget bedre, fordi jeg kan slappe af i min krop – den er mere blød nu”.

Reaktion fra dreng på 8 år efter endt behandling – diagnosticeret Trigeminus Neuralgi (smerter i ansigtsnerven): Kommer hen og giver hånd og siger: “Mange tak, det var sørme dejligt.”

Ved næste behandling var det som at modtage en helt anden dreng – en dreng uden smerter…

Hos børn er knoglerne i kraniet i flere dele og vokser sammen over en årrække. Kraniet er på en gang skrøbeligt og eftergiveligt, for at kunne klare selve fødslen og senere fald og slag.

Da Kranio-Sakral Terapi for børn er en blød og nænsom behandlingsform, er den særdeles velegnet til børn. Oftest er spændingen eller dysfunktionen ikke et indgroet mønster. En ganske let berøring, hvor kroppen får de rigtige signaler, bringer balance igen, og funktionen genetableres. Det sker ud fra filosofien om, at kroppen er selvhelbredende – den har de nødvendige ressourcer og er selvkorrigerende.

Børn kan behandles fra de er få uger gamle. Fødslen er en voldsom proces, hvor kranietbliver trykket sammen. 88% af nyfødte udsættes for skader i lettere eller sværere grad ved fødslen, og for nogle børn kommer knoglerne i hovedet ikke rigtig på plads igen.

Statistikken viser, at ca. 25% af alle børn har en dysfunktion. Det kan være taleproblemer, hyperaktivitet eller dårlig grovmotorik, d.v.s. besvær med at koordinere kroppens bevægelser. Disse symptomer vil typisk kunne afhjælpes med kranio-sakral behandling.

Der er mange babyer, som får kolik. Kranio-Sakral Terapi er meget virksomt ved kolik. Det er ikke kun barnet, som lider, men forældrene er også bekymrede, mister deres søvn og bliver stressede.

Kranio-Sakral Terapi er effektivt ved DAMP, autisme og spasticitet. Mange af disse børn kommer til at fungere bedre – de får en bedre livskvalitet.

Jeg har haft og har mange børn i behandling bl.a. børn med kolik, DAMP, indlærings- og koncentrationsbesvær, adfærdsproblemer, børn der tisser i sengen, o.a.. Min erfaring er, at stort set alle er blevet hjulpet med Kranio-Sakral Terapi.

Læs mere under Kranio-Sakral Terapi.

Kontakt mig

3 + 9 =

OM MIG
DRIVKRAFT & PASSION

Mit arbejde er kendetegnet ved en stor viden og erfaring indenfor sammenhænge mellem krop og psyke.

Dette felt har haft min interesse, så længe jeg kan huske.